1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Detský karneval 2015

Šikovné ruky mamičiek a detí vytvorili množstvo karnevalových masiek. Do tých sa deti navliekli v nedeľu 8. februára v dome kultúry a keď sa premenili na rozprávkové bytosti, zvieratká a iné postavy, mohla začať očakávaná zábava.

Pri registrácii každý dostal sladký perníček, ktorý napiekla pani Škorvánková. V programe vystúpili tanečníčky z Dreams a Niagara tínedžer. Najmenších zabávali veselí šašovia, ktorí vyspovedali deti, aby sa dozvedeli, kto všetko ich navštívil. Nechýbali indiáni, víly, robot, piráti, princezné, lienky či kohútik. Dokopy prišlo 125 masiek v sprievode rodičov, takže na parkete sa bavili tri stovky účastníkov. Po hlavnom programe prišlo vyhodnotenie masiek. Odmenu by si zaslúžila každá z nich, ale porota vyhodnotila a odmenila bez poradia 50 najkrajších. Z prekvapení v tombole sa tešilo ďalších 28 detí.

Organizátormi detského karnevalu bolo Centrum voľného času a Mestské kultúrno-športové stredisko v KNM. Organizátori chcú pochváliť všetkých rodičov a deti, ktorí vyrábali masky vlastnoručne, počet takýchto kreatívnych účastníkov tento rok stúpol.

foto: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.411783668946716.1073741893.111051889019897&type=1

Spolupráca Interreg

 

Spolupráca Biele Karpaty

 

 

 

 

Športové kluby

športové kluby Kysucké Nové Mesto

 

 

 

 

 

Z našej fotogalérie